دستور پخت میگوی کبابی طبخ کره ای

میگوی کبابی طبخ کره ای  30 دقیقه  192 کیلو کالری کالری  3 نفر میگوی کبابی به سبک کره ای یا همان گچوجانگ از روش های پخت میگو در میان کره ای هاست که در این روش میگو به صورت کبابی و کمی تند سرو میشود. مواد لازم  450 گرم میگوی پاک شده و پوست کنده …

این نوشته دستور پخت میگوی کبابی طبخ کره ای برای اولین بار ظاهر می شود در مجله تایم.

براي مشاهده ادامه مطلب کليک

کنيد

سایت مجله تایم در عرصه های زیر فعالیت می کند و دارای پست هایی دیدنی در این عناوین است : بیوگرافی ، بیوگرافی هنرمندان ، بیوگرافی

بازیگران ، بیوگرافی ورزشکاران ، بیوگرافی فوتبالیست ها ، هنرمندان ، ورزش ، تیزر فیلم ، انیمیشن ، کلیپ ، سینما ، موسیقی ، آنونس ، آشپزی ، دانلود ، سلامت ، بازی ، بازی های رایانه ای ، خواننده ها ، اس ام اس ، گالری عکس ، گل و گیاه ، آموزش ، تکنولوژی ، خودرو ، ماشین ، مشخصات خودرو ، بیوگرافی هنرمندان ، مجله

اینترنتی تایم و…

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *